Black Market III

"No pigeon holing this band" - Blues en American Roots stevig geplant, maar toch niet zoals alles wat je eerder hebt gehoord of gezien. De band is trots op zijn vermogen om divers en dynamisch op te treden en elke locatie precies goed te spelen, van uitgeklede Blues tot hun handelsmerk "Grease Punk" geluid.

We verwelkomen deze knallers Uit San Diego, Californië op donderdag 20 Oktober in onze Social Club!

Na hun drukste jaar tot nu toe, inclusief meedogenloze festival- en clubtournees door de VS en Europa en het uitbrengen van hun debuut-cd "Dashboard Jesus" op Rip Cat Records, plant Black Market III vooruit voor het nieuwe decennium. Met "Dashboard Jesus" dat debuteerde op #25 en de hit single "Daddy Rollin' Stone" bereikte #4 in de Roots Music Report's Top 50 in december 2018, evenals een nominatie door de San Diego Music Awards voor "BEST BLUES ALBUM In 2020 staat uitgebreid touren weer op de agenda voor het trio.

Black Market III steekt over en gebruikt de Blues als de basis van hun geluid. Met roots in Zuid-Californië, doordrenkt hun muziek traditionele Blues met Roots Rock, Latin en rechttoe rechtaan rock. Naast hun originele muziek bevat BMIII meer obscure covers van Tom Waits, Dead Weather, Jimmie Vaughan, Freddie King, Otis Blackwell, Leadbelly, Tito & Tarantula, Social Distortion, Led Zeppelin en nog veel meer. 

 • Basisticket VVK
  10 €
  Niet meer beschikbaar
  Ticket voor één voor het optreden
 • Groepsticket VVK (5 + 1 gratis)
  50 €
  Niet meer beschikbaar
  Tickets voor 6 personen voor het optreden

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd