Lampadaire Sessions l Boogie Boy

𝓛𝓪𝓶𝓹𝓪𝓭𝓪𝓲𝓻𝓮 𝓢𝓮𝓼𝓼𝓲𝓸𝓷𝓼 𝓂𝑒𝓉 𝓑𝓸𝓸𝓰𝓲𝓮 𝓑𝓸𝔂

4 decennia naast en op het podium; zo lang en nog voor Herman Schueremans de baard in de keel had was Paul Ambach al dé Belgische concertorganisator bij uitstek. 

Anno 2023, schuimt hij nog de Vlaamse velden en wegen (maar ook Zuid-Afrika, China en de USA) af als zijn alter ego Boogie Boy. Zowat vijftig jaar lang zagen de dagen en nachten van Paul Ambach – Boogie Boy voor de vrienden – er net iets anders uit dan die van u en mij. Ambach betekende voor de concertwereld in België wat Edison betekende voor de lamp: hij vond haar uit. 

Hij was en is voor altijd de énige echte Europese pionier par excellence die jazz- en popgroten introduceerde bij ons en de naburige landen. Hij is gebeten door jazz, maar voelt in zijn aderen vooral de roots ervan: de blues.  

Zijn biografie “Boogie Business”, uitgegeven door uitgeverij EPO handelt over het reilen en zeilen en de ontmoetingen van Paul Ambach met een eindeloze stoet legendes maar ook zijn eigen carrière als muzikant lezen als een avonturenroman. Het boek heeft als ondertitel ‘Veertig jaar achter, naast en op het podium’. Het had net zo goed ‘Het onwaarschijnlijke leven van Paul Ambach, alias Boogie Boy’ kunnen heten. 

Er is één constante in het leven van deze hyperactieve man: muziek! 

Dus: komt dat beleven, horen in zien in de Social Club van Hof den Tuitelaar; waar het zweet van de muren zal gutsen en gedanst mag worden. 

Misschien maak je zijn legendarische stagedive mee, onverslijtbaar, kwiek en kras als hij nog steeds is en goede wijn behoeft hier verder geen kransen meer. 

Slechts één devies is hier gepast, beste muziek- en literatuurliefhebber: â€œBACK TO THE BLUES, AND DON’T YOUR DARE MISS IT!"

𝘛𝘪𝘤𝘬𝘦𝘵𝘴 𝘬𝘰𝘴𝘵𝘦𝘯 €20 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘶𝘳.

Bestel ze voor €15 in pre-sale!

  • Ticket
    15 €
    LIVE optreden met Boogie Boy

  • Persoonlijke gegevens


    Bestelling

    Nog niets geselecteerd