Emma Mattucci & Band

𝓛𝓪𝓶𝓹𝓪𝓭𝓪𝓲𝓻𝓮 𝓢𝓮𝓼𝓼𝓲𝓸𝓷𝓼

𝐸𝓂𝓂𝒶 𝑀𝒶𝓉𝓉𝓊𝒸𝒸𝒾 & 𝐵𝒶𝓃𝒹

Welkom bij de nieuwste editie van onze Lampadaire Sessions, waar we artiesten van over de hele wereld uitnodigen in onze nieuwe Social Club - onder de gezellige schemering van onze lampadaires en lusters.

Rock 'n' roll bloed kruipt waar het niet gaan kan: 𝐄𝐦𝐦𝐚 𝐌𝐚𝐭𝐭𝐮𝐜𝐜𝐢 is de dochter van 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐨 𝐌𝐚𝐭𝐭𝐮𝐜𝐜𝐢, al 40 jaar (!) gitarist en bezieler van de authentieke rockabillyscene. 

Emma startte sedert jonge leeftijd al met zingen; nu bespeelt ze ook de piano en gitaar in haar eigen band. Samen met vader Mario, die de lead gitaar bespeelt, is de band gecomposeerd door 𝐆𝐚𝐛𝐲 𝐆𝐫𝐞𝐜𝐨 op de double bass en 𝐏𝐚𝐬𝐜𝐚𝐥 𝐋𝐮𝐧𝐚𝐫𝐢 op de drums.

Niet zo lang geleden bracht ze haar debuutalbum uit via het Britse label CJRO. Het goeie aan dat album is dat het niet de voor de hand liggende standaard female rockabilly is waar Emma zich op stort, maar ze haar inspiratie zoekt in een breed scala aan countryswing stijlen van jaren '50 vocal harmony tot jaren '60 country.

De soirée zal muzikaal worden begeleidt door onze goedgesnorde resident 𝐃𝐉 𝐉𝐨𝐢𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐥𝐚𝐬𝐬𝐞 met de schoonste dansplaatjes ter beschikking.

𝐓𝐢𝐦𝐞𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞

𝟏𝟗𝐮𝟎𝟎 Receptie & warm-up met DJ Joint de Culasse

𝟐𝟎𝐮𝟑𝟎 Live gig by Emma Mattucci & Band

Tickets voor deze soirée kosten slechts €6 en zijn verkrijgbaar via:

https://dentuitelaar.eventsight.eu/event/lampadairesessions

  • Ticket
    6 €
    Eén toegangsticket tot het optreden van Emma Mattucci & Band

  • Persoonlijke gegevens


    Bestelling

    Nog niets geselecteerd