Una Notte a Napoli l UPAM

De artiesten van UPAM landen in ons nederige Meldert. 

Afkomstig vanuit het Italiaanse Boscoreale, ten zuiden van Napels, werden ze reeds vaak uitgenodigd om deel te nemen aan “Avond voor Vrede” ter gelegenheid van de Internationale week van de Vrede in CC Zwaneberg, te Heist-op-den-Berg. 

Als kunstenaars, musici, zangers en dansers aan de Università Popolare d’Arte e Musical, gesticht en nog steeds geleid door INA PERNA, krijgen ze alle mogelijkheden geboden in hun Università om hun talenten te ontdekken, te ontplooien en te tonen in vele voorstellingen- eigen creaties- in heel Italië. 

Op 22 september zijn ze in ons land te gast - niet in een cultureel centrum met een massa volk, maar in het gezelligste café van Meldert en oimstreken - om u te verwennen met heerlijk passionele muziek en dans uit Napels en uit het uiterste Zuiden van Italië. 

Wees van harte welkom! Het wordt genieten! Van schoonheid, traditie, passie.. 

Laat u meeslepen door “O Sole mio”, “Torna a Surriento”, “ Mala Femmina” en heel veel andere onsterfelijke klassieke en volkse Napolitaanse melodieën en dansen, gebracht door prachtig, jong Italiaans talent.

We bereiden voor jullie tagliatelli strisce di maiale (varkensreepjes) met een romig Italiaans sausje om tijdens de show van te genieten.

De artiesten starten om 20u.

€25 / persoon - dit omvat de inkom van de show én het Italiaans gerecht tijdens het optreden.

  • Dinner show ticket
    25 €
    Eén toegangsticket inclusief Italiaans gerecht

  • Persoonlijke gegevens


    Bestelling

    Nog niets geselecteerd