Nick Dittmeier and The Sawdusters (USA)

Nick Dittmeier & The Sawdusters begrijpen dat, om relevant te blijven, country en Americana – zoals alle langlopende muziekgenres – van tijd tot tijd zonder pardon met elkaar in evenwicht moeten worden gebracht.

Dittmeier & the Sawdusters dwong zichzelf uit hun comfortzone en begonnen hun roots-rock-gebulder terug te dringen en ruimte te laten voor nieuwe texturen: drummachines, loopers, synths. Bij Heavy Denim zijn Dittmeier en de Sawdusters onbevreesd hun geluid opnieuw aan het uitvinden. Het album ligt in de traditie van Dire Straits’ spacey, synth-verankerde country curveball On Every uit de vroege jaren 90.

De transformatie van Alabama Shakes van gruizige Southern neo-soul revue naar dansbare indierock-lievelingen op Sound & Color; en de symfonische R&B en kunstfolk die Sturgill Simpson op het astrale weefgetouw dat A Sailor’s Guide to Earth is. Met zijn verfrissende creativiteit en sonische avontuurlijkheid is Heavy Denim een ​​van die zeldzame en prachtige platen die de grenzen van zijn genre verlegt.

  • Ticket
    10 €
    Eén ticket voor Nick Dittmeier & The Sawdusters

  • Persoonlijke gegevens


    Bestelling

    Nog niets geselecteerd