Shanna Waterstown (USA)

Shanna Waterstown werd geboren in het diepe zuiden. In Florida, VS om precies te zijn. Ze groeide op met het zingen van Gospel in een kleine baptistenkerk, in een tijd dat de populairste muziek op de radio en in haar huishouden "Motown Soul", "Country" en "Gospel" waren. Haar jeugd werd gekenmerkt door vele rijke en verschillende muziekstijlen, en inspireerde haar eerste creaties en composities op 11- of 12-jarige leeftijd. Shanna startte met een aantal buren een lokale groep en experimenteerde toen met opnames en cassettebandjes.

Ze tourde reeds de hele VS door - én Europa in landen zoals Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, België, Italië, Spanje, Oostenrijk, Polen, Letland etc..

Inclusief enkele van de grote festivals zoals Bluesfestival Baden, Bluesfestival Basel, Jazzfestival Ascona, Ecaussines Bluesfestival en veel, veel meer.

Terwijl ze in Europa was en opgroeide in haar carrière als een grote Amerikaanse artiest, had ze het voorrecht om te openen voor James Brown, Buddy Guy, Maceo Parker, Matt Bianco, Louisiana Red en Mud Morganfield, om er maar een paar te noemen.

Na vele jaren te hebben geschreven en gecomponeerd, zette Shanna haar eigen composities in het licht en zou ze in 2008 haar allereerste bluesalbum "Inside My Blues" / "A Real Woman" van alle originele nummers schrijven, componeren, produceren en zingen.

Na succesvol toeren met haar eerste album, heeft ze haar tweede Blues-album geschreven en gecomponeerd, waar we haar bijzondere schrijfstijl opnieuw kunnen terugvinden in haar geheel originele nummers. Haar tweede cd zal zeer binnenkort beschikbaar zijn voor al haar fans en degenen die haar willen ontdekken.

Gepassioneerd, geïnspireerd, professioneel, muzikaal gezien wordt ze geaccepteerd als een echte "Blueswoman". Shanna is goed op weg (als een van de jongste bluesvrouwen van ons decennium) om alle bluesfans in Europa en de VS te veroveren.

 • Ticket
  10 €
  Uitverkocht
  Eén ticket voor Shanna Waterstown

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd